Hyse arctic supreme

fangst

1/

FANGST

 

All fisk merket Arctic Supreme er fanget av utvalgte fiskere, håndplukket av oss fordi de leverer den aller fineste fangsten, og ikke minst, fordi de deler vår lidenskap for fisk. Jobben som gjøres ute på havet er helt avgjørende for å få optimal kvalitet og det krever både erfaring og kunnskap for å behandle fangsten riktig. Fisken skal bløgges med det samme den kommer om bord, deretter må den legges rett i rennende sjøvann før den lagres i kar med godt med is og sjøvann fram til den ankommer land. I tillegg må fisken behandles skånsomt i alle ledd – kun da får man den beste kvaliteten.

pakking

2/

PAKKING

 

Så snart båtene legger til kai plasseres fangsten i kar med is og sjøvann. Fangsten sorteres etter art og størrelse, deretter håndplukkes kun den fineste fisken og merkes med Arctic Supreme.   

Nedkjøling og uavbrutt kjølekjede er helt essensielt for at du som kjøper fisken skal oppleve den samme kvaliteten som vi som pakker den. Derfor legger vi fisken i isoporkasser med masse is i bunn. Isoporen isolerer og sikrer nedkjøling, mens isen i bunn gjør at fiskeskinnet holder seg blankt.  

levering

3/

LEVERING

 

For at fisken skal være så fersk som mulig når den kommer fram, samarbeider vi med noen av de største distributørene i Norge. Dette sikrer at vi kan levere Arctic Supreme gjennom et effektivt og sikkert logistikknettverk.

sporing

4/

SPORING

 

Det unike med Arctic Supreme er at hver enkelt fisk kan spores helt tilbake til fiskebåten ved hjelp av en QR-kode! Scanner du koden med mobilen, kommer du direkte til fiskerens nettside. Her finner du mer informasjon om fiskeren og fangstområdene. Samtidig kan du holde deg oppdatert på livet på havet gjennom bilder som fiskerne legger ut selv!  


1/

FANGST

2/

PAKKING

3/

LEVERING

4/

SPORING

BLI KJENT MED FISKERNE VÅRE!

JENS-EINAR B.JOHNSEN
BÅT:BJØRKÅSBUEN

JENS-EINAR
B. JOHNSEN

FINN TORE FRANTZEN
BÅT:SUNDSBØEN

FINN TORE
FRANTZEN

RAYMOND BJØRKÅS
BÅT:FRØYA

RAYMOND
BJØRKÅS

imagesix

KURTH-ANDERS SLETTVOLL
BÅT:SLETTVOLL SENIOR

KURTH-ANDERS
SLETTVOLL

imagesix

TOM KENNETH SLETTVOLL
BÅT: Gautind

TOM KENNETH
SLETTVOLL

imagesix

BJØRNAR JONASSEN
BÅT: Kildin

BJØRNAR
JONASSEN

Øyvind Bolle 198x164 web

ØYVIND BOLLE
BÅT: Ingvaldson

ØYVIIND
BOLLE

yvind Bolle